6 Mart 2010 Cumartesi

Balık Burcu Hakkında Değil



Balık burcu olmak zordur ey yolcu! Ne yaparsan yap duygusalsındır, ne yaparsan yap bazı şeyler mümkün değil değişmez. Balık burcuna birileri çıkar "alık burcu" der, susarsın. Mantıklı davransan da bazı insanların gözünde hiç değişmezsin.

Balık burcu yalnızdır tüm burçların yanında. Bir toplulukta herkes teker teker burcunu söylerken, sen "Ben balık burcuyum" dediğin anda ordakilerden biri -mutlaka biri- "Aaa siz çok duygusalsınız dimi, ehi ehi" demeden edemez. (Onu demediyse " Aaa siz çok alıngansınız dimi, ehi ehi" cümle kalıbını kullanır, merak etmeyin. )

Oysa balık burcu farkındadır her şeyin. Tamam onun için duyguları çok önemlidir, bazen onlarla hareket etmeden edemez ama çok mu yanlıştır bu? İstese de istemese de balık burcu bir şeyleri hisseder ve hisleri genelde doğru çıkar (test edildi onaylandı). Bu yüzdendir ki bazen hisleriyle yol almaktan garip bir haz duyar. Mantıklı olmaya de herkesten çok gayret eder ama bazen gayret yeterli olmaz işte...

Nerden geldim ben buraya? He, balık burcu...

Ya işte blog denizinde yalnız bir balık olarak yol alırken, bana tek olmadığımı hissettiren blog yazarı doğmuş bugün. Hem melankolik hem de deli -ikisi bir arada- arkadaşıma "iyi ki doğdun" demeyi bir borç bilirim.


(Bu arada deli yaşın başını aldı gidiyor, sahiden evde kalacaksın yakında, bu önemli günde burçdaşından bir öneri mahiyetinde belirtelim:P)

2 yorum:

AYŞELON dedi ki...

ben de balıkım he!
bir de derler ki balık çeşidi çoktur ya,balık burcu çeşidi de çoktur.biri birine benzemezmiş bu burcun insancıkları :)

The Metonian dedi ki...

biz balık burçlu insanlar, toplanıp isyan başlatalım bence (: yazı için teşekkür ederim (:

(evde kaldığım mevzusuna da hiç girmeyelim, yaramı deşmeyelim lütfen :D )