27 Haziran 2010 Pazar

Gölgesizler




Bazı filmler hakkında hiçbir şey yazmak istemiyorum. Yazınca eskitiyormuşum, yüksek manaları alçaltıyormuşum gibi geliyor. İşte bu da öyle bir film. Ama illaki bir şey demem gerekiyorsa şey diyeyim:



" Kar neden yağar? Kar... "



6 yorum:

Selin dedi ki...

İstiklal'in kapatılan sinemalarından birinde izlemiştim hatta sonrasında da "kar neden yağar kar" başlığı altında anlatmaya çalışmıştım becerebildiğimce :) Salondaki 20 kişiden 18'i "ufff bu neydi yaa, niye buna geldik biz şimdi, boşa gitti zamanımız" benzeri cümleler kurmuştu da o zaman daha çok sevmiştim filmi :) (O sırada vizyonda şu kötü komedi filmlerinden biri vardı sanırım, ona gitmedikleri için üzülmüşlerdi.)

Öyle işte :)

a. dedi ki...

Ben de otobüste izledim iyi mi:D Minicik ekranda pür dikkat...
Ben senin o yazını kaçırmışım, dur bi de onu bulup okuyayım ben:))

srknsngn dedi ki...

candan erçetin'in söylediği; filmin soundtrack şarkısı "ben kimim"de en az film kadar sağlamdır.tavsiye ederim.

a. dedi ki...

ya evet ben onu daha önceden sevmiştim zaten sonra filmin sonunda karşıma çıkınca daha bi çok sevdim:))

buraneros dedi ki...

Yazarını çok severim. Filmi izlememiştim. O kitabın kendi algımın dışında bir algıyla filmleştirilmesinin hayal kırıklığından korkmuştum. Sln ve sen olumlulayınca, izlemek farz oldu bak:))

a. dedi ki...

Ya aslında ekşi sözlükte falan kitabı okuyanlar için havada kalan bazı şeyler olduğunu okumuştum. Ben kendi adıma kitabı okumadığım için bir şey diyemeyeceğim. Film kendi çapında güzeldi, derindi:)