11 Ekim 2012 Perşembe

Tom Hanks

Tom Hanks gülüşü diye bir şey yok; ama olmalı. Bir adam bu kadar sıcak gülmemeli ayrıca. Ayrıca Meg Ryan'ı da çok severim. Bol paltosuz o kadar sevmem yalnız. Yürüyüşü de orijinal. Ama o gülüş var ya, yapma. Yapma onu bu kadar güzel.






7 yorum:

Selin dedi ki...

Tom Hanks'e duyduğum sevgiyi anlatacak bir sözcük henüz bulunmadı.

a. dedi ki...

Bulunmaz da o 8-)

Selin dedi ki...

Boşuna dillerle uğraşılan bir meslek seçmedim ya, bulacağım ben!

Adsız dedi ki...

Love your blog, in fact arrived by checking yahoo and google for a comparable issue to this post. Which means this might be a late post nevertheless keep up the great work.

Orhan abi dedi ki...

Fotoğrafları çok sevdim yalnızca fotoğrafları değil tabii fotoğraflardaki çatıları da çok sevdim ve sisi ve göremediğimiz dumanlarını bacaların bizi usulca kışa hazırlayan o Ortaçağ pencerelerinden gökyüzüne bakan ben olmak isterdim. içimde hep bir Nazi toplama kamyonu tedirginliği kar yağarken sokağa sokulmaya hazır acı hatıralar. Tebrik ederim her şey çok güzel olmuş tam da gözlerimize layık. Lakin 1948 yılında yaşandı bu anlatılanların bir kısmı.

a. dedi ki...

Ben de çok sevdim gördüğümde, sonra burada olsun istedim. Oldu...

Adsız dedi ki...

Hello there, I found your blog via Google at the same time as looking for a related topic, your website came up, it appears great. I've bookmarked it in my google bookmarks.