11 Ağustos 2016 Perşembe

Hiçbir şey Hakkında Her şey


* Bir süredir ırmağın üstündeki saman çöpüyüm ben, sürüklenip gidiyorum öyle. Gıkımı çıkarmıyorum. Yorulmuşum artık düşünmekten. Nereye demeden gidivermek ne güzel şey!

* Birileri benim yerime düşünsün ve karar alsın istiyorum. Uğraşmayım hiçbir şeyle. Oturayım hatta ben. Sanıyorum Kore ya da Japonya'da hiçbir şey yapmamakla ilgili bir etkinlik varmış. Katılasım var.

* İnsanlar ve muhteşem hayatları... Kıskanıyor muyum? Belki biraz. İmrenme galiba daha çok...

* Filmlerde her şey biter ve hani güzel bir şarkı çalar, sarılmalar olur ve yürürler ya, ondan yapasım var. Hem saatlerce yürüyebilirim ki ben! Sadece mutlu bir sona ihtiyacım var ya da biraz netliğe...

* Üç nokta koymak çok manidar ve duygusal diye iki nokta diye bir şey çıkarmışlar. Arada duygusal görünmeyeyim diye kullansam da içim bi' rahatsız. Kuralcı bir insansam demek...

* Yaşım 27 ama ben 33 gibi hissediyorum. Neden böyle oluyor?

* Umut diye bir şey vardı, arada uğruyor ama... Biliyorum da... Mükemmelin çok uzağındayım. Yani Allah'tan ümit kesilmiyor ama kendimi her şeyin kötüsüne ayarladım. Mükemmeli istemek için mükemmel olmak gerek ve ben mükemmel değilim, öyle ya!

* Hı hı, bu aralar kendimi pek sevmiyorum.

* Belki yarın, bambaşka olur şey şey. 

* Olmayacak muhtemelen biliyoruz bunu ;ama sevimli şeyler de yazayım dedimdi.

* Kendi hatalarımız için diyorum, kendi hatalarımızı örtbas etmek için başkalarını suçladığımız gün adamlıktan çıkıyoruz biraz. Olmuyor. Ben sevmiyorum öyle insanları. Suçlu olmak suç değil.

* Evet yanlış kararlar verdim ama bilmiyordum. Kahretmesin! Bilmiyordum böyle olacağını. Tanıdım sandım. Anladım sandım o en kendimi beğenmişliğimle. Oysa ben kendini beğenmiş bir insan sayılmazdım. Neden böyle oldu?


* Bilmiyorum. Bilmiyorum. Bilmiyorum.

* Düşünmek beyin hücrelerimi öldürüyor sanki. Acıyor.

   Biraz gülsem geçer belki. 



D.N: https://youtu.be/MI5ATamjnfk eşliğinde yazıldı.




1 yorum:

Adsız dedi ki...

suç ne? hata ne?