22 Kasım 2008 Cumartesi

The Curious Case Of Benjamin Button



"Merak uyandıran fragmanından sonra yılın en fazla beklenen filmlerinden biri haline gelen ‘The Curious Case Of Benjamin Button’ yaşlı bir adam olarak doğup hayatının sonuna doğru bebek haline gelen bir adamın hikayesini anlatıyor. Son yirmi yılın en önemli yönetmenlerinden David Fincher’ın son filmi ‘The Curious Case of Benjamin Button’ sıradışı hikayesiyle olduğu kadar Fincher’ın ‘Yedi’ ve ‘Dövüş Kulübü’nde de beraber çalıştığı Brad Pitt başta olmak üzere Cate Blanchett, Tilda Swinton, Elias Koteas ve Julia Ormond gibi oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Francis S. K. Fitzgerald’ın hikayesinden Eric Roth tarafından senaryolaştırılan film yaşlı bir adam olarak doğan ve hayatının sonuna doğru bir bebek haline gelen Benjamin Button’un ‘fantastik’ hayatını anlatıyor. Zaman, ölüm ve aşk üzerine olan filmde Benjamin Button’u canlandıran Pitt’in performansı merakla bekleniyor. Fragmandan da anlaşılacağı gibi Pitt bu tersten hikayede Benjamin Button’un yaşlılığından gençliğine olan sürecini büyük değişimlerle canlandırıyor. Benjamin Button gençleşirken, yaşlanan sevgilisi Daisy’i ise Cate Blanchett oynuyor. Fragmanın sonunda yer alan yaşlanmış Daisy’le bebekleşmiş Button’un el ele tutuştuğu sahnenin ise filmin en önemli ve en etkileyici sahnesi olacağı öngörülüyor. "



güzel bir filme benziyor,iyi oyuncular ve hoş bir hikaye...bakınırken filmi merak eden büyük kitleyle karşılaştım:))fakat 16 Ocak'ı beklememiz gerekecek ailecek:/

4 yorum:

CaRtMaNtR dedi ki...

Aslında David Fİncher için daha önce pek denemediği tarzda hafif romantizm soslu ilginç (denemediği kısmı romantizm kısmı yoksa kendisinin ilginç olmayan filmi yok) bir film gibi duruyor.

a. dedi ki...

iyi bir deneyim olmuş sanki fragmana bakılırsa:D

Selin dedi ki...

duyduğum günden beri heyecanla bekliyorum, hatta yanılmıyorsam birkaç ay önce de bahsetmiştim blogumda bu filmden. brad pitt+cate blanchett ve yönetmen koltuğunda david fincher! e daha ne olsun :))

a. dedi ki...

bize özel gösterim istiyoruuuuuz:D