7 Mart 2009 Cumartesi

gausss kişisinin hayali evi

Bu mimlenme olayı bloglara özel bir şey değil elbet, dışardan(bak burada alınabilirsin) biri sizi mimleyebilir ve siz şeytani bir gülümsemeyle bunu seve seve kabul edebilirsiniz. Gecenin bir yarısını bir saat geçe bir yazı başına oturup kendisine gausss denilmesinden hoşlanan kişinin hayali evi hakkında bir yazı yazabilirsiniz. Normaldir sizin normal anlayışınıza göre, evet, öyledir.
Hayali evi gausss kişisi zannımca paintle bilgisayar ortamına aktarmış, ahanda resim budur(gözüm görmüyor diyenler tıklasın resme)



Resme yakından baktığınızda ilginizi çeken şey muhtemelen gereksiz yazılanlar olmuştur. Misal: Yastık, yatak, yorgan, duvar... vb.(dikkatli biriyseniz tüm kelimeler de denilebilir)

Sonra dikkatlerinizi yazı tahtasına kilitleyin. Eşya koymalığın yanında oldukça göze batan boyutuna takılı kalın. Sonra kuşbakışı planın kuşbakışı olmayan nesnesi zannedin ve çizen kişiye gülün:) Sonra yaptığı açıklama ile tekrar gülün(bu kez kendinize): Ama o kapalı bir şekilde yerde yatıyor(muş).( e ben düşünemedim tabii orasını)

O kısmı geçip evde koltuk bulunmadığını ele almak istiyorum, planı çizen kişinin öğrenci olmasını ve hayal gücünün şu anki mali durumuyla kısıtlı olmasını düşünmüyorum bile. Çizen kişi fazla misafirperver olmamakla birlikte gelenleri yatağına buyur etmeyi uygun görüyor(düzeltmeleri şartı ile) Peki gelen misafir bunu uygun görecek mi? Burada da bir problem var sanmayın, gelen misafir ev sahibini iyi tanıyan birinden başkası olabilemez. Bu arada bir yerlere mini bir koltuk konulabilir, uygun yer bulunursa(önerilere açık)

Banyo ile tuvalet kısmı ayrı olsa daha iyi olurdu dedim ben ama gausss kişisi misafir geldiğinde banyoyu kullanmayacağını söyledi ve lafı ağzıma tıkar gibi yaptı.

Mutfak ile uyuduğu mekan aynı olunca bir şey pişirince uzuuuun bir zaman odayı havalandırması gerekecek bunu da ekleyeyim, tabii mutfağı bir şey pişirmek için kullanırsa:P

Oldukça sade, tamamen yalnız bir kişi için tasarlanmış, zaman zaman boğucu olabilecek bir mekana ait olmuş bu plan. Biri evini hayal ederken çok çok farklı şeyler tasarlarken, bu plan gerçekten bile daha sade. Çizen kişinin etliye sütlüye karışmadığı ve yalnız bir hayat sürmek istediğini düşünürsek, kalıba uygun çizim diyebiliriz. Fakat biraz daha renkli, biraz daha sosyalleşmeye açık bir plan olsa daha hoş olurdu sanki.

Neyse var mı bu planı hayata geçirebilecek bir babayiğit?

Evet tüm bu yazıyı bunun için yazdım:P


p.s: Bir gün ben de böyle bir çizim yapmalıyım, özendim:P

3 yorum:

adembuyuk dedi ki...

bu tip odalarda çok kaldım,gayet kullanışlı olmuş bence ama mutfağın oraya sığabileceğini tahmin etmiyorum.Zira mutfak varsa en azından mini bir buzdolabı da gerekir.eğer yalnız yaşanılacaksa mutfağınız mutlaka olmalı.can sıkıntısına birebir.Ratatoille'de usta şefin bir sözü vardır:"herkes yemek yapabilir";)

Adsız dedi ki...

Hayal evi yapmak kolay da, mutfak ve banyonun kapladığı toplam alandan daha büyük bir alan kaplayan yatak bulmak gerekiyor bu çizime göre, onu nereden bulabiliriz bilmiyorum işte.

a. dedi ki...

ehehe:D
Soruların yanıtlarını çizimi yapan şahıstan alalım sesimiz geliyorsa:D