24 Mayıs 2009 Pazar

İlan!

Buraneros'un aklına bir fikir düşmüş. Görme engellilerin de bloglardan yararlanması adına, bir kısım yazıları seslendirelim diyor kendileri:) Bence çok güzel bir fikir.(Bu arada yazıyı şurdan verelim)

Sanırım katkıda bulunmak için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Fakat bir başlangıç yapayım derken kendimi darı ambarında iğne arayan kişi gibi gördüm. (bknz:Hiçbir yazıyı beğenmeme durumu) Bir de şöyle bir durum var ki şimdi seslendiririm ama benzemez bir şeye(diksiyon problemleri) sonra engelli vatandaşlarımız bloglardan soğurlar mazallah:P Bir kez bir ses kaydı yapmışlığım var idi, bunu paylaştıktan sonra ardından epey pişmanlık anlarıyla haşır neşir olmuştum, böyle bir durum olmasa da iyi olur(mesela iyi seslendirsem nasıl olur:P) Sanırım bir arkadaşımın başının etini yiyeceğim bunun için, kendisinin bu konuda iyi olduğunu düşünüyorum:)Ama arada benim sesime de katlanmak zorunda kalabilirler ki, bir deneme yapıp oylamaya açmalı ehehe:D

Neyse, sanırım bugün bir ses kaydı yollayabileceğim:)Hatta kendim de yapıp eklesem yolun başındayken iyi olabilir.

Bu yazıyı duyuru amaçlı yazdım.
Hem önyargılı yaklaşın diye seslendirişime, hem de duyduk duymadık demeyin kolları sıvayın efendim diye....

İyi mi ettim ne?

5 yorum:

Evren dedi ki...

çok iyi ettin hem de... ben de sesim konusunda sıkıntı yaşadım senini gibi... bu gece yayına gireceğim bir tane deneme... altında kalkabilirsek harika bir proje bu :)

a. dedi ki...

Ya bence de öyle:)Umarım çok fazla destek gelir ve birlikten kuvvet doğar:)Kaydını beğendim ben, sesinden şikayetçi olmana anlam veremedim:))

Evren dedi ki...

ne bileyim insana tuhaf gelir ya kendi kayıt sesi... sevindim bak şimdi gece gece beğendiğine :) sevgiler..

beenmaya dedi ki...

desteğin ve emeğin için sağolasın :)))

a. dedi ki...

Ne demek:))Umarım faydalı olur:))