4 Ekim 2008 Cumartesi

%80 in altındaki ben

Blogun birinde bir teste rastladım(cii'nin blogu olabilir)
nedense kişilik testleri bana hep zevk vermiştir,ne bileyim "aaa evet ben buyum" deme isteğinin üzerimde bıraktığı etki galiba bu.
kendime tam uygun bulmadığım ama çoğu yerinde "evet evet" dediğim test sonuçlarıysa şöyle:

Ruh Hali:Rahat

Zevk seçimin değerlerine bağlı olduğunu gösteriyor. Aile her zaman önceliklidir ve onlarla vakit geçirmeye asla doyamazsın.Limitsiz hayalgücüne sahip maceracı birisin. Tamamen hayalperestsin, boş vakitlerinde bolca düşünürsün.Güzellik anlayışın genelin çok dışında.Müzikte her zaman yenilikler peşinde koşan iyi bir dinleyicisin. Senin için konserlerin yerini hiçbir şey tutamaz.Sanata bakış açın oldukça klasik. Tarihe ve yüzyıllar boyunca yaşayan eserlere özel bir ilgin var. Gerçek sanatın zamana direnebilen olduğuna inanıyorsun.

Eğlence:Firari

Tatilde deneyimi her zaman konforun önünde tutuyorsun.Gittiğin yönü tayin etme özgürlüğünü seviyorsun.Tutkularının sana yön vermesini seviyorsun.Muhtemelen yalnız vakit geçirmekten zevk alıyorsun, içgüdülerin ve merakın seni bütün dünyayı keşfetmeye zorluyor.Gündelik yaşantından uzaklaşmayı seviyorsun. Güneş, hayatın yavaş akması sana keyif veriyor. Hiçbirşeyin keyfini kolayca kaçırmasına izin vermezsin.

Alışkanlıklar:Alışkanlık Yaratığı

Her ne kadar sağlıklı yaşam fikrini desteklesen de, iyi bir gün geçirmen için yapman gereken vazgeçilmezlerin var. Bunlar senin rutinlerin. Tam bir alışkanlık yaratığısın.Evinde modern ve cool bir zevkin var.Fonksiyonel olması yetmez, evin de senin kadar tarz sahibi olmalı.mmm.. kafein..sakinlikten ve alışkanlıkların keyfinden hoşlanıyorsun. Bazen devam etmek için ekstra bir desteğe ihtiyaç duyuyorsun . Onsuz ne yapardın ?

Aşk:Dokunmatik

Senin için aşk sonsuza kadar süren bir bağlılık demek. Bağlanma fikrinden ve o mutlu günün düşüncesinden bile hoşlanıyorsun.Senin için özgürlük kıyafetlerinden kurtulup doğanın kucağına atlamak. Kendinle barışıksın ve her zaman ilk harekete geçen olmaktan çekinmezsin...

p.s:testlenmek isteyenler şöyle buyursun http://www.visulog.com/

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Eğlenceli testmiş.


Ruh Hali: Rahat

Zevk seçimin gevşemek ve rahatlamak için can attığını gösteriyor. Ya sürekli şımartılan birisin ya da o kadar yoğun bir hayatın var ki kendine zaman ayıramıyorsun.
Romantiksin ve doğanın sade güzelliklerinden hoşlanıyorsun. Uçsuz bucaksız tabiat manzaraları seni rahatlatıyor.
Hayat bir film ve müziklerini sen seçiyorsun. Açık bir yol, en sevdiğin parçalar, işte en eğlenceli klişelerden biri!
Sanata yaklaşımın oldukça klasik. Tarihe ve yüzyıllar boyunca yaşayan eserlere özel bir ilgin var. Gerçek sanatın zamana direnebilen olduğuna inanıyorsun.


Eğlence: İşçi Arı

Tatilde farklı kültürleri keşfetmekten hoşlanıyorsun. Hiçbir detayı atlamadan ne varsa almaya çalışıyorsun.Kendini frenlemekte zorlanıyorsun.
Birkaç düğmeye basıp herşeye ulaşabilecek olmayı seviyorsun. Teknoloji bağımlısısın, ve belki biraz fazlaca eve kapanmışsın?
Bir nevi işkoliksin ve sınırlarını zorlamaktan kendini alıkoyamıyorsun. Kendini durdurman çok zor.
Seni rahatsız eden nedir ? Etrafındaki herşeyin temiz ,düzenli olmasını ve güzel kokmasını istersin. Çok fazla şey istemiyorsun, öyle değil mi?


Alışkanlıklar: Yeni Nesil Fanatik

Tırnak yemenin vazgeçilmez tadını seviyorsun..mmm..devam..
Evinin, kendin gibi sade ama tarz sahibi olmasını tercih ediyorsun. Kendini bir nevi trend-setter olarak görüyorsun.
Bir bardak şarap belki de iki .. Hiçbir şeyle mukayese edilemez.Uzun bir günün arkasından rahatlamak için bire bir.


Aşk: Part-tike Aşık

Gerçek bir romantik ve biraz da hayalperestsin. Tamam hayat bir film olmayabilir ama öyle olduğunu düşünmenin ne zararı olabilir ki?
Senin için özgürlük... Herşeyi satın alabilecek kadar çok para! Hayata karşı fazlasıyla gerçekçisin.


Bazı kısımları doğru :)