7 Aralık 2009 Pazartesi

Çapraza Karışık - III

*Aslında şu günlerde hiçbir şey yazmak istemiyorum. Hatta blog okumayı da bırakmışım ki reader'da dağ gibi bir okunmamış yazı kitlesiyle karşılaştım. Sonra baktım okumak iyi geldi, okurken yazasım geldi, başladım böyle...

*Bayram dönüşü ödev trafiği var şu aralar, onlarla uğraşıyoruz ve nedendir bilmem her günüm dolu dolu geçiyormuş gibi geliyor.

*Türk filmi aldım geçenlerde birkaç tane, oturup arka arkaya izledim. Özlemişim.

*Beni içten içe saran bir hayalim vardı, sanırım o ipin ucunu kaçırıyorum. Artık içten içe saran hayali olmayan biri olacağım galiba.

*Yazdığım şeylerin birbirini tekrar ettiğini düşündüğümden hiçbir şey yazmak istemiyorum bazen. Güner bu kadar dolu dolu geçerken, bir şeylerin sabit olması ilginç.

*Lise döneminde dinlediğim müzikleri buldum geçen gün. Birkaç gündür onları dinlemekteyim. Jason Mraz iyiymiş sahiden.

*Burada ara ara bahsettiğim gausss kişisinin de blogu var artık. İlk defa çevremdeki birinin blogu oluyor ve ben bunun sevincinin dayanımaz hafifliği içersindeyim.

Öyle işte.
Kal sağlıcakla blog.
Önümüz kış.

3 yorum:

Azura dedi ki...

Yaz yaz..Merak etmiştim bende uzun süredir yazmayınca. :)

a. dedi ki...

Heyy, teşekkürler. Merak eden birinin olması güzel:))

Okyanu∫takί rüzgar ~ dedi ki...

:o)

Bir sürü sorumluluk projesi kendi patronu olduğumuz.

evet sınav dönemi modunda olmak da cok iğrenc mesela ben su saatte elimde kahvem ile senin bloguna girdim ve senin hayatına dair bir şeyler okudum ve türk filmi falan demişsin özendim acıkcası ve bana daha fazla işkence yapmana izin vermeden bloguma kaçıyorum :o)